MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

14-latek ranny podczas zawodów motocrossowych. Zabrał go śmigłowiec

14-latek ranny podczas zawodów motocrossowych. Zabrał go śmigłowiec

Kolejna tragedia nad wodą. Z Narwi wyłowiono ciało mężczyzny. "Rozpoznał go kolega"

Kolejna tragedia nad wodą. Z Narwi wyłowiono ciało mężczyzny. "Rozpoznał go kolega"

Polecamy

Tragedia na Dolnym Śląsku. W wycieczkę szkolną uderzył piorun!

AKTUALIZACJA
Tragedia na Dolnym Śląsku. W wycieczkę szkolną uderzył piorun!

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Samorząd od nowa według burmistrza Miastka Jerzego Wójtowicza - wywiad [WIDEO]

Samorząd od nowa według burmistrza Miastka Jerzego Wójtowicza - wywiad [WIDEO]