Pub Oaza działa w Miastku od 2005 roku. Zajmuje się głównie tzw. szybką obsługą klientów. W menu, oprócz pizzy czy kebabu, są też dania obiadowe.
- Cieszę się, że nasza działalność przyjęła się na rynku. Narzekać nie mogę, bo nie jest źle - mówi Ewa Gliszczyńska, właścicielka Oazy.
Właścicielka myśli o powiększeniu lokalu. Prawdopodobnie powstałby on w nowej lokalizacji, bo w dotychczasowej nie ma warunków do rozbudowy.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?