Ser kozi, dżem z czarnej porzeczki, naturalnie hodowane warzywa, kiszona kapusta, świeża wołowina, oleje tłoczone na zimno, wiejskie jajka, pasty i pasztety wegańskie… A wszystko to bezpośrednio od producentów z regionu bytowskiego.
Mieszkańcy już się przyzwyczaili, że u stóp bytowskiego zamku, przy Inkubatorze Przedsiębiorczości w Bytowie, co jakiś czas mają do dyspozycji smaczne i zdrowe produktu. Na dodatek każdy producentów nie jest anonimowy i każdy skory do rozmów.
Protest w obronie Parku Śląskiego i drzew w Chorzowie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?