4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Domowy mazurek z kremem tahini na Wielkanoc. Sekret smaku tkwi w solonym karmelu. Wypróbuj przepis na obłędny deser

Śmietanka Łaciata 30 procent

Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o zawartości tłuszczu 30 procent.

Zobacz również

Oddział chirurgii w ostrowieckim szpitalu po remoncie. Poprawiły się warunki [WIDEO]

NOWE
Oddział chirurgii w ostrowieckim szpitalu po remoncie. Poprawiły się warunki [WIDEO]

Boże Ciało w parafii Podwyższenia Krzyża Świętego w Kazimierzy Wielkiej

Boże Ciało w parafii Podwyższenia Krzyża Świętego w Kazimierzy Wielkiej

Polecamy

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków