Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Plan zagospodarowania dla cmentarza przy Piaskowej w Radomsku przyjęty. ZDJĘCIA

Plan zagospodarowania dla cmentarza przy Piaskowej w Radomsku przyjęty. ZDJĘCIA

Zapaśnik Orła Namysłów błysnął w ważnym międzynarodowym turnieju w Estonii

NOWE
Zapaśnik Orła Namysłów błysnął w ważnym międzynarodowym turnieju w Estonii

Polecamy

Unikaj jak ognia! Zobacz rzeczy zakazane w koszyczku wielkanocnym

Unikaj jak ognia! Zobacz rzeczy zakazane w koszyczku wielkanocnym

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Tarta czekoladowa nie tylko dla miłośników czekolady. Rozpływa się w ustach

Tarta czekoladowa nie tylko dla miłośników czekolady. Rozpływa się w ustach