MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiący łosoś smażony na maśle. Przepis na soczystą rybę z patelni z sosem maślano-cytrynowym. Jak prawidłowo usmażyć łososia?

Krok 3. Łosoś smażony na maśle

Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij łososia z patelni, dodaj odrobinę masła, sok z cytryny, natkę pietruszki i wymieszaj. Polej takim sosem usmażone filety.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Ogrodzieńcu, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Ogrodzieńcu, (12.05-18.05.2024)

Przegląd tygodnia od 12.05 w Woźnikach

Przegląd tygodnia od 12.05 w Woźnikach

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?