Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Agnieszka Węsierska z restauracji Bosfor w Bytowie

Redakcja
Agnieszka Węsierska z restauracji Bosfor w Bytowie - wyślij sms o treści kelnerdpb.11 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)

Agnieszka Węsierska pracuje w restauracji Bosfor od 4 lat. Praca ta podoba się jej pod wieloma względami. Przede wszystkim to, że poznaje różnych ludzi i ich osobowości. Lubi pracować w większym gronie, bo to zawsze przekłada się na miłą atmosferę. Jest zadowolona ze swojej pracy, ponieważ sama sobie ją wybrała.

Co jest najważniejsze w pracy kelnera?Praca kelnera polega przede wszystkim na robieniu profesjonalnego wrażenia. Kelner powinien zrobić wszystko, aby uszczęśliwić gościa, w końcu klient - nasz Pan.

W pracy zapewne nie brakuje zabawnych sytuacji. Pamięta Pani jakąś anegdotę związaną z tą pracą?Myślę, że pracując z ludźmi nie trudno o zabawne momenty, lecz szczerze mówiąc nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy.

Co Pani robi w wolnych chwilach?W wolnych chwilach, największą część czasu poświęcam swojemu mężowi. Poza tym często czytam książki.

Co w tej pracy daje Pani największą satysfakcję?Ogólnie satysfakcję sprawia mi praca z ludźmi oraz to, że robię to co lubię.

Ma pani już swoich stałych klientów?Co do klientów, to oczywiście każdy z nas ma swoich stałych i ulubionych klientów.

Jakie ma pani plany na przyszłość?Nie sięgam daleko w przyszłość. Myślę że trzeba cieszyć się każdym dniem.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na bytow.naszemiasto.pl Nasze Miasto